Prima pagina  |  Despre noi  |  Echipamente  |  Clienti  |  Harta site  |  Ceritificari  |  Contact      

. Intretinrea spatiilor tehnice
. Intretinerea grupurilor sanitare si completarea consumabilelor
. Intretinrea pardoselii
. Intretinerea birourilor
. Curatarea vitrinelor
. Asigurarea personalului pentru debarasarea meselor
. Curatarea si intretinerea parcarii exterioare
  Servicii profesionale 3D: dezinsectie, deratizare si dezinfectie. Dispunem de echipamnete de ultima generatie.

Dezinfectie


. Este o metoda a igienei, destinata in primul rand decontaminarii mediului de germeni micribieni si inframicrobieni patogeni;
. Operatiunea prin care agentii infectiosi (germeni virali, bacterie miceti, parazitari) sunt distrusi, neutralizati sau indepartati din mediul extern
. Este o operatie specifica adresandu-se fiecarei rip de germen in parte si tine seama de calitatea si rezistenta fiecaruia dinte acestia.

Scopul DEZINFECTIEI:
. Distrugerea germenilor patogeni in toate stadiile de dezvoltare fara periclita sanatatea sau viata oamenilor si a animalelor sis a nu atace sau degradeze suporturile geremenilor supusi ( piele, tesaturi, utilaje, mobile, etc.) - DEZINFECTIA DE NECESITATE (curenta finala)
. Sa previna sis a combata bolile infecto - contagioase si parazitarea sa contribuie la eradicarea zoonozelor - DEZINFECTIA PROFILATICA

Ce trebuia sa stim despre DEZINFECTANTI?

Sunt substante chimice sau produsi chimici care in contact cu germenele infectioso au asupra acestora o actiune distructiva sau neutralizanta;
. Trebuia sa aiba o actiune ireversabila asupra germenilor cu care in contact intr-un timp cat de scurt, in dilutii cat mai mari si ca mai putini conditionat de nediu
. Sa nu fie inflamabil si explozibili.
. Sa nu aiba miros sis a fie autodegradabil

NORME TEHNICE MINIME
. Cunoasterea germenilor patogeni asupra carora se actioneaza si a celor existenti in focar, sub aspectul rezistentei lor fata de agentii fizici si chimici utilizati
. Stabilirea cailor de eliminare si de difuzare a acestora in mediul inconjurator sub aspect cantitativ si al rezistentei lor fata de mijloacele de dezinfectie
. Starea fizico - chimica a materialelor si obiectelor supuse dezinfectiei cunoasterea efectelor distructive a dezinfectatntului asupra acestora, pentru preintampinarea eventualele pierderi economice;
. Conditiile de mediu, temperature, umiditate in care se face dezinfectia;
. Efectuarea dezinfectiilor tebuie facuta pe personal instruit care sa adapteze sa aplice correct tehnica de lucru pentru fiecare obiectiv in parte sis a respecte cu strictete normele si masurile de protectie a muncii.

Etapele dezinfectiei:
1. Curatenia mecanica
2. Aplicarea miloacelor dezinfectate (fizice, chimice, mixte)
3. Respectarea timpului de contact (de exemplu la actiunea dezinfectantului)
4. Indepartarea prin spalare, de pe suprafetele ce pot veni in contact cu omul, animalele sau alimentele ( in cazul in care acestea pot fi novice); aerisirea incaperilor pentru evacuarea vaporilor de solutie dezinfectanta.

Mijloace de dezinfectie
. Mijloace fizice (caldura, ultraviolete, radiatii ionizate, ultrasunete, uscare, frig)
 
Echipamente  |  Ceritificari  |  Harta site