Prima pagina  |  Despre noi  |  Echipamente  |  Clienti  |  Harta site  |  Ceritificari  |  Contact      

. Intretinrea spatiilor tehnice
. Intretinerea grupurilor sanitare si completarea consumabilelor
. Intretinrea pardoselii
. Intretinerea birourilor
. Curatarea vitrinelor
. Asigurarea personalului pentru debarasarea meselor
. Curatarea si intretinerea parcarii exterioare
  Servicii profesionale 3D: dezinsectie, deratizare si dezinfectie. Dispunem de echipamnete de ultima generatie.

Metode de dezinsectieDezinsectia este ansamblu mijloacelor si metodelor de prevenire si combatere artropodelor, care vehiculeaza si transmit ( direct sau indirect) boli infecto-contagioase si parazitare pentru om si animale.
Speciile de insecte cele mai des intalnite:
. Gandacul rosu de bucatarie
. Gandacul negru de bucatarie
. Musca
. Tantarul
. Plosnita de casa
. Plosnita porumbeilor
. Molia de haine
. Greierele de casa
. Puricele de om
. Paianjenul de casa
. Viespea
. Furnica neagra
. Molia covoarelor

DEZINSECTIA poate fi:
. Profilatica (preventive) are scopul de a impiedica inmultirea si raspandirea daunatorilor, prin crearea de conditii nefavorabile dezvoltarii acestora. Ea trebuie sa aiba character permanent, de preferinta la 3 luni si se realizeaza prin masuri igienico-sanitare;
. Curativa (terapeutica sau combatere) in focar , care urmareste distrugerea si indepartarea insectelor si antropodelor de pe suprafata asupra careia se actioneaza; ea se realizeaza la intervale repetate de 10-14 zile pentru distrugerea fcarelor, fiind urmata apoi de dezinsectia profilatica. Mijloacele dezinsectiei curative: mecanice ; biologice ; chimice ; (pulverizare, uscate sau umeda, prafuire, aerosoli calzi si reci, gazare)

Insectele sunt agenti cauzali ai unor pagube economice, precum si agenti de transmisie la om si animale, a unor boli infectioase si parazitare
Principalele boli propagate de insecte fie prin intepatura, fie prin contact cu alimente infestate: febra recurenta, tifosul exantematic, tuberculoza, ciuma, malaria, afectiuni cutanate, dermatoze, iritatii ale mucoaselor oculare toxinfectii alimentarea, viroza, etc.
 
Echipamente  |  Ceritificari  |  Harta site